Veelgestelde vragen

Wat zijn Strapper afvalzakken?

Strapper afvalzakken zijn op maat gemaakt voor Brabantia prullenbakken. Omdat deze vuilniszakken zijn gemaakt van extra stevig plastic, is de kans klein dat ze scheuren of lekken. De vuilniszakken zijn handig te sluiten en te dragen met behulp van de trekbandsluiting. Gewoon zoals je gewend bent, maar dan goedkoper.

 

Welke zak past op mijn prullenbak?

In de deksel of in de rand van je prullenbak staat welke code afvalzak past op jouw bak. De codes van Strapper zijn hetzelfde als die van Brabantia. Makkelijk!

 

Ik ben niet tevreden over het product. Kan ik het terugsturen?

Dat kan! Als je niet tevreden bent over de Strapper zakken, kan je het zonder opgave van reden tot 14 dagen na ontvangst terugsturen. Zelfs als je het product al hebt uitgeprobeerd. Stuur een mailtje naar info@strapper.nl voor het aanmelden van een retour.

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 bij ons binnen zijn, worden dezelfde werkdag nog verzonden. In principe heeft u het pakket de volgende dag in huis. Houd er rekening mee dat uw pakket vertraging kan oplopen bij PostNL of DHL.

 

Hoe duur is de verzending?

Boven €40,00 gratis bezorging. Anders bedragen de verzendkosten €3,95.

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen van mijn bestelling. Is mijn bestelling ontvangen?

Helaas komen onze bevestigingsmails vaak terecht in de spamfolder van je e-mail. Als je de bevestigingsmail hier ook niet kunt vinden, neem dan contact op via info@strapper.nl zodat we de mail opnieuw kunnen versturen.

 

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

Stuur even een mailtje naar info@strapper.nl en dan kijken we wat we kunnen doen. Houd er rekening mee dat je bestelling al is ingepakt en opgestuurd. Als het pakket al onderweg is dan kunnen we helaas geen wijzigingen meer doen. U kunt de bestelling na ontvangst altijd terugsturen.

 

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen. Wat nu?

Stuur even een mailtje naar info@strapper.nl en dan proberen je pakket samen met onze postbezorger te traceren. Mocht je pakket verloren zijn dan sturen wij uiteraard een nieuwe naar je op.